Stichting Openluchtspel Hummelo ‘Het Enghuizen’

De voorverkoop start begin juli

Heisa an de Grenze 2024

heisa an de grenze

Het Hummelse Openluchtspel is een terugkomend begrip. Eens in de 2 jaar zitten de creatieve koppen samen om weer iets unieks te bedenken voor de bezoekers. Nu met het stuk ‘Heisa an de grenze’!

Het stuk ‘Heisa an de grenze’, is een klucht en speelt bijna honderd jaar geleden, zo rond 1930. In die tijd werd er nog volop gesmokkeld langs de grens. Het vertelt het verhaal over een vader en dochter die samen een uitspanning/boerderijtje runnen vlak aan de grens. Rondom het boerderijtje wordt er volop gesmokkeld, maar wie weet daar mee vanaf en wie zijn er schuldig?

Begin juli aanstaande start de kaartverkoop via deze website!

16, 17, 21, 23 en 24 augustus 2024 worden de voorstellingen voorgedragen in de Greffelinkallee in Hummelo!

Daor bunt wi-j weer

De repetities en bouwers zijn weer aan de slag!

De laatste tijd heeft het Stichting Openluchtspel Hummelo het Enghuizen niet stilgezeten, de repetities zijn in volle gang. Daarbij zijn de jongens van de bouwgroep alweer bezig om het prachtige decor te bouwen.

Het Hummelse Openluchtspel is een terugkomend begrip, na het stuk van 2022 ‘Ajuu, Ik Vertrek’ heeft de schrijversgroep samen gezeten om voor 2024 een prachtig verhaal neer te zetten. Kleine tip van de sluier, wij gaan terug in de tijd met het echte Achterhoekse dialect!

16, 17, 21, 23 en 24 augustus 2024 worden er voorstellingen voorgedragen.

Begin juli start online de kaartverkoop.

Hopelijk tot dan